Een steuntje in de rug

Zoek je wat ondersteuning bij het maken van je trainingsschema? Zoek je wat meer houvast maar is een 1-op-1 coach nog net een stap te ver? Dan kunnen wij je misschien helpen. We maken samen een schema dat past bij de uren die je beschikbaar hebt en houden rekening met je ervaring, beschikbare tijd, dagen waarop je kunt trainen en de races die je wilt doen. Of misschien worstel je een beetje met het inpassen van je krachttraining? Ook daar kunnen we je mee van dienst zijn. We zijn als het ware je steuntje in de rug. 

[cusrev_trustbadge type="SLP" border="no" ]
Triathlon. Handbook from start to finish.
Triathlon. Handboek van start to finish
Triathlon. Handboek van start tot finish.

Een belangrijke pijler is het boek dat Bas afgelopen twee jaar heeft geschreven en beschikbaar is. Met daarin zo’n beetje alle onderwerpen waar je als beginner of amateur mee te maken krijgt. De werking van het lichaam, zones, krachttraining, trainingsschema’s, darmproblemen, open water zwemmen, zenuwen, voeding. Onderwerpen waar Bas als triatleet mee heeft geworsteld en soms nog. Zijn praktische aard maar achtergrond als wetenschapper maakt dit een uniek boek. Het boek laat aan de hand van de vragen die Bas zelf tegenkwam tijdens zijn trainingen, races en voorbereiding zien hoe de wetenschap en huidige praktijk jou kan helpen. 

112 Reviews (4.97/5)
4.9/5
Schema en ondersteuning

Zoek je wat meer houvast maar is een 1-op-1 coach nog net een stap te ver? Dan kunnen wij je misschien helpen. We zitten namelijk net tussen een 1-op-1 coach en een algemeen, generiek trainingsschema in. We maken samen je trainingsschema dat past bij jouw week en de uren die je beschikbaar hebt. We maken een uitgebreid persoonlijk profiel en houden hierbij rekening met je ervaring, beschikbare tijd, dagen waarop je kunt trainen en de races die je wilt doen.  Zodat je met een goed en gedegen schema, op maat gemaakt, aan de slag kan. Moet er toch iets veranderd worden? Iedere 4 weken stemmen we weer even af en hebben we de mogelijkheid om het schema indien nodig aan te passen. Je traint relatief zelfstandig maar er is altijd iemand die je helpt bij je vragen. 

53 Reviews (4.88/5)
4.7/5

Nieuwe producten

Top posts