Wat zeggen onze athleten?

Apex triathlon team

We zijn inmiddels volop bezig met ons eerste seizoen en een grote groep atleten is inmiddels met onze schema’s en producten aan de slag gegaan. Nou zijn wij zelf natuurlijk erg enthousiast wat we hebben ontwikkeld en aan onze atleten aanbieden. 

Maar het is voor jullie ook leuk om te horen wat onze atleten er van vinden. Daar kan niets tegenop. We hebben daarom aan de atleten die onze schema’s en producten gebruiken gevraagd wat ze er van vinden. Lees hieronder hun reacties.

Mariska Voorman (30)​

Mariska Voorman (30)

Vormgever, 2 jaar ervaring met triathlon
Traint voor deelname aan haar eerst 1/4 triathlon en gebruikt het 20-weken schema. Functionele krachttraining en heeft het boek Triathlon. Handboek van start tot finish

Het schema houdt echt goed rekening met mijn drukke agenda en ervaring. Bas maakt een zeer gevarieerd trainingsprogramma op maat, dat me uitdaagt en me helpt mezelf te verbeteren op alle drie de onderdelen. Dat merk ik heel duidelijk. Zijn steun en begeleiding, een beetje op afstand, maar toch ook weer heel dichtbij indien nodig, zijn van grote waarde.  Ik beveel hem zeker aan aan iedereen die zelfstandig wil trainen maar toch daar waar nodig om advies wil kunnen vragen. 

APex Triathlon Atleet

Sjoerd Evenaers (28)​

Fysiotherapeut, 8 triathlon jaar ervaring
Traint voor een PR op de Ironman 70.3 en hopelijk kwalificatie voor WK in Finland. Gebruikt het 20 weken programma, 10 weken voorbereiding en functionele krachttraining programma

Ik heb het genoegen om samen te werken met een coach die me enorm geholpen heeft bij het maken van mijn trainingsprogramma. Deskundig, maar zelf ook weet wat het is om een drukke leven te combineren met hoge ambities. Relativeren en meebuigen drukt hij me vaak op het hart. Ik waardeer het enorm dat hij een zeer gevarieerd trainingsprogramma voor mij heeft ontworpen, dat me uitdaagt en helpt om mijn prestaties te verbeteren. Het gaat lukken dit seizoen. 

Peter Giljam

Peter Giljam (38)

Ondernemer, 10 jaar ervaring met triathlons
Traint voor een mooi en sterk seizoen met verschillende midden-afstand triathlons. Gebruikt voor het 2e jaar op rij het 20-weken programma, 10 weken voorbereiding, Triathlon Handboek en Race diary.

De kennis, de kunde, de loyaliteit, de mentale coach, het motiveren in soms moeilijke tijden, Bas heeft het allemaal. Wat voor mij onmogelijk leek bracht een geheel nieuw niveau in 2022. Eerste marathon binnen mijn doeltijd, een uur van mijn 70.3 persoonlijke record afgehaald en mijn eerste full-distance triathlon in Almere. De kracht van Bas zijn coaching wierp zijn vruchten af. Zijn realistische kijk op wat jij kan zorgt voor zelfvertrouwen in je training en wedstrijden. Hij geeft je vertrouwen daar waar jij denkt zwaktes te hebben. Hij heeft me zeker geholpen om een meer complete triatleet te worden.

Sonja Apex Triathlon Atlete

Sonja Klaart (41)

Ondernemer, 10 jaar ervaring met triathlons
Is aan het terugkomen van een blessure en traint voor een kwart sinds lange tijd. Gebruikt het 16 weken programma en functionele krachttraining. Triathlon Handboek en Race diary.

Het is een onwijs leuk avontuur om met mijn eigen triathlon coach te werken! Ik train graag zelfstandig en dat vindt ik het fijne. Hij zit me niet op mijn lip, maar geeft advies en sturing wanneer nodig. Hij was enorm behulpzaam en deskundig en heeft me echt geholpen om mijn trainingsschema op te zetten en te plannen. Ik ben vooral onder de indruk van de manier waarop hij mijn situatie heeft weten te vertalen in een praktisch programma. En die kalender en kaartjes! Briljant.

Louis Kasper (31)
IT-specialist, aan de vooravond van zijn eerst triathlon. Maakt gebruik van het 16 weken schema, functionele krachttraining en Triathlon. Handboek van start van finish.

Traint voor een mooi en sterk seizoen met verschillende midden-afstand triathlons. Traint voor een mooi en sterk seizoen met verschillende midden-afstand triathlons.

Johan Giljam
Johan Giljam (40)
DJ, 1 jaar triathlon ervaring.Naast zijn drukke schema als artiest is hij in zijn vrije tijd fanatiek bezig met triathlon. Dit jaar traint hij voor zijn tweede kwart triathlon.

Hij maakt gebruik van het op maat gemaakte 16-weken schema, functionele krachttraining en wedstrijd logboek.
Vera van Kuijlen (26)
Bedrijfsleider, 4 jaar triathlon ervaring. Vera is geboren en getogen in Utrecht en heeft altijd al een passie gehad voor sport. Na jaren van zwemmen en hardlopen, heeft ze haar hart verloren aan triathlon en is ze vastbesloten om zich dit jaar te kwalificeren voor het WK Ironman. Vera maakt gebruik van het 20 weken programma, 10 weken voorbereiding en het functionele kracht programma.
Boris Veenstra (41)
Boris is een productie medewerker uit Rotterdam deed weinig aan sport deed. Maar hij heeft besloten om zijn leven om te gooien en is begonnen met triathlon. Traint voor een mooi seizoen en zijn eerste kwart triathlon. Hij maakt gebruik van het 16-weken programma en aanvullend het functionele krachttraining programma en heeft hulp gehad bij het bepalen van zijn training-zones.
Vera Steenwijk (36)​
Vera Steenwijk (36)
Vera is een triatlete met 3 jaar ervaring in de sport. Naast haar carrière als bedrijfsadviseur heeft ze zich toegewijd aan het trainen voor triatlons en heeft ze al verschillende wedstrijden voltooid. Vera gebruikt het 16 weken programma en aanvullende de functionele krachttraining.
Jef Apex Triathlon Athlete
Jef de Vroon (66)
Jef is een 62-jarige triatleet die onlangs weer begonnen is met de sport na een lange pauze wegens blessures. Hij is vastbesloten om zijn passie voor triatlons weer op te pakken en zichzelf uit te dagen. Jef gebruikt het 20 weken programma en het aanvullende functionele krachttraining programma.
Apex Triathlon
Wat onze klanten zeggen
4.89 winkelwaardering (222 beoordelingen) | 4.88 productwaardering