Payment

You are here:

Je kunt bij ons betalen met verschillende betalingssystemen die worden afgehandeld via Molly. 

IDEAL

Met iDEAL kunt je veilig en gemakkelijk je bestelling afrekenen en reken je af binnen je vertrouwde internet betaalomgeving (die beveiligd wordt door je eigen bank).

 

Paypal

Met PayPal betaalt je je bestelling snel, gemakkelijk en veilig online. PayPal ondersteunt diverse betaalmethoden, waaronder creditcards en bankrekeningen.

PayPal is een betaalmethode die per transactie extra kosten in rekening brengt. Bij andere betaalmethoden zijn deze kosten automatisch verwerkt in de verkoopprijs, bij PayPal is dat niet het geval. Daarom worden onze verkoopprijzen verhoogd met 2,6%, maar pas op het moment dat je zelf bewust voor PayPal kiest. 

 

Creditcard

Met creditcard betaalt je je bestelling snel, gemakkelijk en veilig online.

Creditcard is een betaalmethode die per transactie extra kosten in rekening brengt. Bij andere betaalmethoden zijn deze kosten automatisch verwerkt in de verkoopprijs, bij creditcard is dat niet het geval. Daarom worden onze verkoopprijzen verhoogd met 2,6%, maar pas op het moment dat je zelf bewust voor creditcard kiest

Hieronder kan je lezen op welke wijze wij je gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn.

Webwinkelsoftware

WooCommerce. Onze webwinkel is ontwikkeld met software van WooCommerce. Persoonsgegevens die je ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. WooCommerce heeft toegang tot jou gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen je gegevens nooit gebruiken voor een ander doel. WooCommerce is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan uit de toepassing van SSL-encryptie en een sterk wachtwoordbeleid. WooCommerce maakt gebruik van cookies om technische informatie te verzamelen met betrekking tot jou gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen.

WooCommerce behoudt zich het recht voor om verzamelde gegevens binnen het eigen concern te delen om de dienstverlening verder te verbeteren.

WooCommerce hosting

Onze webwinkel is ontwikkeld met software van WooCommerce, wij hebben voor onze webhosting gekozen voor Yourhosting. Persoonsgegevens die je ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. Yourhosting heeft toegang tot jou gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen je gegevens nooit gebruiken voor een ander doel. Yourhosting is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan uit de toepassing van SSL-encryptie en een sterk wachtwoordbeleid. Er worden regelmatig back-ups gemaakt om verlies van data te voorkomen.

Wij maken voor ons reguliere zakelijke e-mailverkeer gebruik van de diensten van Yourhosting. Deze partij heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van jou en onze gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. yourhosting heeft geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons e-mailverkeer vertrouwelijk.

 

Payment processors

Mollie

Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Mollie. Mollie verwerkt je naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals jou bankrekening- of creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om je persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor je gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van je persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Mollie’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart je gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

Als je een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om je pakket bij jou te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van verschillende dienstverleners voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij je naam, adres en woonplaatsgegevens met dienstverleners te delen. dienstverleners gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat dienstverleners onderaannemers inschakelt, stelt dienstverleners uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking.

Contactgegevens

Apex-Triathlon b.v.

Pijlerdam 8

4303AJ Zierikzee

Nederland T (085) 485-7290

E contact@apex-triathlon.com