Retouren

You are here:

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wanneer je een artikel ontvangt dat niet voldoet bieden we je zo snel mogelijk een passende oplossing.

Herroeping

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen terug te sturen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je het product fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Na herroeping heb je 14 dagen de tijd heeft om de producten terug te sturen.

Redenen voor retourneren

Redenen om een product retour te sturen:

het is beschadigd;

het is een misdruk.

het is te laat geleverd;

u heeft het niet besteld.

u heeft het verkeerde besteld;

het voldoet niet aan uw verwachting (het zogenaamde herroepingsrecht).

Retourverzending

Voor uw retourverzending gebruikt u het volgende adres:

Apex-Triathlon b.v.

Pijlerdam 8

Wil je het volgende meesturen?

een kopie van de factuur

het product dat je retour stuurt

Afhandeling

Na je herroeping krijgt je zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen je aankoopbedrag (inclusief verzendkosten heenzending) teruggestort op jou rekening. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie heeft verricht. Er zullen voor terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. .

Afhankelijk van de reden om een product retour te sturen, kan deze bestaan uit:

een vervangend exemplaar toezenden;

de factuur crediteren;

het factuurbedrag (inclusief verzendkosten heenzending) of de prijs van het product terugstorten. Dit zullen wij zo spoedig mogelijk doen, en uiterlijk binnen een termijn van 14 dagen.