Go Triathlon Zierikzee
Ben je op zoek naar wat ondersteuning voor de GO Triathlon Zierikzee? Dan helpen we je graag om goed voorbereid aan de start te staan van dit prachtige evenement.

Steuntje in de rug

Een prachtige triathlon in Zierikzee! Weer terug van weggeweest. Het is aanleiding voor veel mensen om met de sport te starten. Veel van deelnemers zijn doen voor het eerst mee.  Misschien ben jij zelf op zoek naar wat meer ondersteuning? Het kan namelijk best een overweldigende sport zijn met de trainingen, materiaal en wissels. Noem maar op. Vandaar dat we een mooi pakket hebben samengesteld om wat van die spanning weg te nemen en je te ondersteunen met een goed schema dat op maat wordt gemaakt, samen met een mooi handboek waarin alle onderdelen van de sport nog eens praktisch op een rij staan. Geschreven vanuit het oogpunt van iemand die nog niet zo heel lang geleden zelf is begonnen met de sport. 

Weten wat je traint

Dus zoek je wat meer houvast maar is een 1-op-1 coach nog net een stap te ver? Dan is dit wellicht iets voor jou en helpen we je graag. We zitten namelijk net tussen een 1-op-1 coach en een algemeen, generiek trainingsschema in. Het is voor iemand die net begint best lastig om in te passen. We maken  samen je trainingsschema dat past bij jouw week en de uren die je beschikbaar hebt. We maken een uitgebreid persoonlijk profiel en houden hierbij rekening met je ervaring, beschikbare tijd, dagen waarop je kunt trainen en wanneer niet.  Zodat je met een goed en gedegen schema, op maat gemaakt, aan de slag kan. Je traint relatief zelfstandig maar er is altijd iemand beschikbaar die je helpt bij eventuele vragen. Uit Zierikzee nota bene. 

Optie 1

Startpakket Go Triathlon Zierikzee

Compleet Startpakket

Trainingsschema op maat en ondersteuning

De eerste optie is het startpakket speciaal voor de Go Triathlon Zierikzee. Hierin zit zo’n beetje alles wat je nodig hebt om te gaan trainen. We maken op basis van een uitgebreide vragenlijst een persoonlijk trainingsschema. Waarin we rekening houden met de dagen waarop je kunt trainen, je ervaring, wanneer het zwembad open is, je de kinderen naar school moet brengen. Noem maar op. Daarnaast voorzien we je van gerichte persoonlijke aanbevelingen, gebaseerd op de vragenlijst en uitkomsten van de testjes die we doen, om blessures te voorkomen en fit en gezond aan de start te staan. Daarnaast krijg je een exemplaar van het boek Triathlon. Van start tot finish. Waarin je op je gemak nog eens alle aspecten van de sport kunt nalezen. Om je op de wedstrijd zelf voor te bereiden, hebben we een mooi notitie boekje (triathlon wedstrijdplanner) bijgevoegd. Zo vergeet je niets en sta je goed voorbereid en getraind aan de start!

Zierikzee01_prijsB_Sqr
Het complete trainingspakket

Voor meer informatie en bestellen

Optie 2

Trainingsschema Go Triathlon Zierikzee

Trainingsschema

Zelfstandig aan de slag met een passend trainingsschema

Misschien heb je al ervaring, heb je het boek al en ben je alleen op zoek naar een goed schema. Dat kan natuurlijk ook. We hebben nog een mogelijkheid voor de GO Triathlon Zierikzee. Dit lijkt op de vorige optie maar vraagt iets meer creativiteit van jou kant om de trainingen in te passen. We maken het schema nog steeds samen, op basis van de uitgebreide vragenlijst (Triathlon Assessment Test). Gebaseerd op je ervaring, tijd die je beschikbaar hebt, sterke punten en  aandachtspunten maken we een schema. Dat laten we drukken en sturen je dat in een keer op. 

Alleen passen we het niet helemaal in je agenda in (iets dat we wel doen in optie 1). Het vraagt dus iets meer passen en meten van jou kant. In deze optie zit niet het boek en de wedstrijdplanner. Deze zijn uiteraard apart te bestellen. Optioneel is ook het krachttraining programma dat zich speciaal richt op triathlon. Ook hier geldt dat je zelfstandig traint, we kijken dus niet mee over je schouder, maar bij vragen zijn we uiteraard beschikbaar om je te helpen. 

Zierikzee02_PrijsB_Sqr
Trainingsschema GO Triathlon Zierikzee

Voor meer informatie en bestellen