Gericht toewerken naar je race

Afgestemd op jouw ervaring

Heb je wat hulp nodig om gericht naar je wedstrijd Brouwersdam90 of de 1/4 Brouwersdam triathlon toe te trainen? Dan is dit misschien een oplossing voor je. Op basis van jouw ervaring, eisen en wensen voorzien we je van een trainingsschema van 16 weken met de start in eind januari. 

Geen standaard of generiek schema maar een schema die wordt gemaakt op basis van een uitgebreid profiel. Apex Triathlon verzorgt de intake, afstemming en ondersteuning tijdens de 16 weken van training richting de race. Het doel is om op gezette tijden samen te komen, te trainen en toe te werken naar deze prachtige  race. 

16 weken schema

Brouwersdam90 of de kwart triathlon

Een trainingsschema van 16 weken dat in blokken van 4 weken naar de Brouwersdam triathlon op 13 mei 2023 toewerkt. De kosten voor de deelnemers zijn 45,- (ipv 52,-) en zijn inclusief:

  • Persoonlijk schema van 16 weken
  • Trainingsschema in de vorm van een kalender
  • Apex Triathlon Test ® intake
  • Individuele training hard copy / pdf
  • Mobiliteit en flexibiliteit programma
  • Uitleg van het schema en achtergrond

 Programma Functionele Krachttraining (€15,-)

Een op maat gemaakt schema

Hulp bij het plannen van je seizoen

Het schema bestaat uit een kalender met de week overzichten van de gehele periode met daarin de trainingen, uren en intensiteit. Dit schema helpt je om jezelf stapsgewijs klaar te stomen voor de race op 13 mei. 

Het schema wordt je aangeleverd in een handige kalender waarin voor iedere week een overzicht is opgenomen met de trainingen per dag. Daarnaast worden de individuele trainingen in handzaam formaat geleverd. 

Maatwerk

Uitgebreide intake voor het op maat maken van je schema

Om het schema op jouw ervaring, eisen en wensen af te stemmen ontvang je van ons een vragenlijst (boekvorm en digitaal). Dit is een eenvoudige,  maar vrij uitgebreide, vragenlijst om je ervaring, je doelen en beschikbare tijd goed in kaart te brengen. Daarnaast zitten er een aantal testen in om je flexibiliteit, mobiliteit en stabiliteit te bepalen. 

Dat doen we om daar waar nodig, gerichte oefeningen op te kunnen nemen in je schema zodat we duurzaam en goed kunnen trainen. En helpen blessures te voorkomen. Met alle informatie uit de vragenlijst gaan we vervolgens aan de slag om je schema te maken voor een start eind januari.  

Je trainingen op handig formaat

Hulp bij het plannen van je seizoen

Afhankelijk van je profiel en de uitkomsten en het aantal uren training die je beschikbaar hebt maken we een schema en vullen we de individuele trainingen in. Dit zijn specifieke zwem-, fiets-, en looptrainingen, aangevuld met suggesties voor mobiliteit, flexibiliteit, blessure preventie en krachttraining. 

De trainingen die in je weekkalender staan vermeld worden in handige aparte trainingskaarten naar je opgestuurd. Per training wordt het doel, warming up, kern en cooling down aangegeven. Daarnaast worden de trainingen digitaal aangeleverd. 

Mogelijke uitbreidingen

Functionele krachttraining

Krachttraining is voor de triatleet cruciaal en kan worden opgenomen in het schema als daar behoefte aan is. De ervaring leert dat veel triatleten het lastig vinden om dit vorm te geven en om een progressief schema te maken en te 

.

 volgen. Om in deze behoefte te voorzien hebben we een praktische en zeer effectieve manier ontwikkeld om je hierbij te helpen. We hebben een notitieboekje met daarin de oefeningen en een boekje waarin je de voortgang kan bijhouden ontwikkeld dat je hiervoor kunt gebruiken.

Bestel hier je schema

Als je interesse hebt dan brengt de knop hieronder je naar de webshop waar je je keuzes kunt aangeven.

Je ontvangt daarna van ons een email ter bevestiging en we sturen je de Triathlon Test per post (die ontvang je met uitleg binnen een aantal werkdagen in de brievenbus). Dat zal het startsein zijn!  

Bas Groothedde

Mijn naam is Bas Groothedde en als je meedoet zal ik degene zijn die jou in je trainingen ondersteunt. Mocht je vragen hebben, aarzel niet en laat het me weten. Ik help je graag! 

Telefoon +31 (0)85 485 7290

Maandag tot vrijdag, van 8:00 tot 18:00 en zaterdag van 8:00 tot 17:00 zijn we telefonisch bereikbaar. Dus mocht je vragen hebben. Aarzel dan niet.

Of stel je vraag via email

Je vraag of opmerking via email stellen kan natuurlijk ook. Laat het ons via het onderstaande formulier weten.