Team Apex Triathlon

We beginnen het jaar goed

Maak kennis met ons team en ontmoet ons op een van de clinics die gepland staan in het begin van 2023. We organiseren drie bijeenkomsten waar we de opzet van ons trainingsschema bespreken en allerlei vragen die je mogelijk hebt zullen beantwoorden. 

Geen standaard schema of generiek gemaakt schema maar werkelijk op maat gemaakt op basis van een uitgebreid profiel waar we de afgelopen jaren hard aan gewerkt hebben.

Evenementen

Wil je ons ontmoeten en wat meer weten over de achtergrond van onze schema’s en hoe je zelf je week kunt indelen? Kom dan naar een van onze evenementen die we begin volgend jaar op de planning hebben staan. 

[add_eventon_list number_of_months="5" hide_empty_months="yes" ]

Telefoon 085 485 7290

Maandag tot vrijdag, van 8:00 tot 18:00 en zaterdag van 8:00 tot 17:00 zijn we telefonisch bereikbaar. Dus mocht je vragen hebben. Aarzel dan niet.

Informatie evenementen

Als je informatie over de evenementen en clinics wilt ontvangen laat het ons dan weten. Dan sturen we je de data en details door.

Contact houden

We zijn actief op de meeste social media en aankondigingen zie je daar vanzelf voorbij komen. Alle inhoudelijke artikelen, book reviews and nieuws posten we op Instagram.

Volg ons op Facebook

Wil je weten hoe het onze mensen vergaat en wil je op de hoogte blijven van onze stukken volg ons dan op Facebook.
Facebook

Volg ons op Instagram

Alle inhoudelijke artikelen, book reviews and nieuws posten we op Instagram. Dus wil je op de hoogte blijven? volg ons op Insta.
Instagram

LinkedIn

Ben je meer actief op het LinkedIn platform? volgs ons nieuws dan via LinkedIn. We posten daar al onze onderzoeksresultaten.
LinkedIn

Youtube

Onze vlogs, boeken reviews zullen op ons youtube kanaal komen te staan. Mocht je interesse hebben? volg ons op Youtube via de onderstaande link.
Youtube